• Black Facebook Icon

En gång per månad under hösten 2019 är du välkommen på  mediyoga och ljudbad med klangskålar. Varje yogapass har ett tema som selfcompassion, mental balans, starka nerver - lugnt sinne, rytm mm. Under den längre vilan ca 15 minuter får du hjälp av tonerna från klangskålarna för att komma djupare in i vilan. Ingen förkunskap krävs. Mediyoga är till för alla oavsett ålder och hälsa. Du kan göra övningarna på matta på golvet eller sittandes på stol.

Datum : 7/9, 5/10, 9/11 kl. 11.00 - 12.30

Plats: Ekerö hälsorum, Bryggavägen 131 D

Kostnad : 200:-/gång.

Du anmäler dig till så många tillfällen du själv vill.

Anmäl dig via sms 0707-368848 eller här.

Kurs

I yinyoga praktiserar vi ofta enkla yogarörelser som vi stannar kvar i under flera minuter, vi slappnar av i kroppen och vilar i medveten närvaro med fysiska förnimmelser, känslor och tankar som är närvarande i nuet. Dom olika yogapositionerna stimulerar dom olika meridianerna i kroppen på liknande sätt som akupunktur. När man kombinerar olika rörelser efter varandra stimuleras respektive meridianer och qi balanseras. Känslan efter ett yinyigapass är ofta lugn och förnyad energi.

Fn håller jag inga grupper i yinyoga. Du är välkommen att lämna ditt intresse om du eller ditt företag vill ha yinyoga för personalen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now